Hieronnan maksaminen

 

Maksuvälineiksi käyvät: maksukortit, Smartum, Edenred ja ePassi. Edenred-etua voi käyttää hierontaan vain mobiilisovelluksella, ei maksukortilla! Oikeudet hinnoittelumuutoksiin pidätetään. Kustannusten nousun vuoksi yksittäisiin hierontoihin ei toistaiseksi sisälly alennuksia (poislukien sopimushieronnat). Sarjakortteihin sisältyy 20% nippualennus (yli 30min ajat). Sarjakortti sisältää lähtökohtaisesti kolme hoitokertaa. Muistathan, että työsuhde-eduilla voi ostaa palveluita vain itselleen!

 

Huomoitavaa lahjakorteista: Sähköinen lahjakorttikauppa on poistunut käytöstä kustannussyistä. Lahjakorttien etämyynti tapahtuu toistaiseksi sähköpostitse, kartonkisia kortteja voi tuttuun tapaan ostaa vastaanotolta ennalta sovittuina ajankohtina. Alla tarkempi ohje lahjakorttien ostamiseen.

 

  • Ota yhteyttä sähköpostitse: anniina@liikkuva.net ja kerro, millaisen lahjakortin olet kiinnostunut hankkimaan, millaiset terveiset haluat korttiin ja milloin kortin pitäisi olla toimitettuna.
  • Sähköpostitse sinulle toimitetaan pdf-lahjakortti sekä lasku, jolla lahjakortti maksetaan. Laskun jäädessä maksamatta lahjakortti mitätöityy, eli sitä ei voi käyttää.
  • Pdf-lahjakortin voit halutessasi tulostaa tai lähettää vastaanottajalle sähköpostitse. Voit myös antaa vastaanottajan sähköpostiosoitteen suoraan hierojalle, jos haluat kortin toimitettavan suoraan lahjan saajalle.
  • Hierontaan tullessaan lahjakortin saajalla täytyy olla kortti mukanaan joko paperisena tai sähköisenä (pdf-tiedosto, ruutukaappaus tai muu kuva).
  • Hinnaston mukaisten käsittelyiden lisäksi lahjakortin voi ostaa arvosummana, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla (väh. 50€ ja enintään 250€).
  • Lahjakorttien voimassaolo on 6kk maksupäivästä (poikkeuksena 250€ kortti, joka on voimassa 8kk ostopäivästä).

Palvelut ja hinnasto

Hieronta 30min 30€

 

Hieronta 45min 43€

 

Hieronta 60min 50€

 

Hieronta 90min 65€

 

Kasvolihaskäsittely 45€

 

Hengityslihasten käsittely 60€

 

Nivelten tehohoito 60€

Arkipyhälisä (8-12€) lisätään yli 30min hoitoaikoihin, varatun ajan pituudesta riippuen.